Catering szolgáltatásunk

Ételeinkkel a csúcsra emeljük a rendezvény fényét

fabrizio-magoni-boaDpmC-_Xo-unsplash.jpg

Catering

Az egészen kis falatok elkészítéséhez ugyanazt a az évtizedes fine dining tapasztalatot használjuk, mint a legkifinomultabb, több elemes művészi fogáshoz. Nincs túl kis vagy túl nagy feladat számunkra, igyekszünk együtt gondolkodni a megrendelőinkkel, hogy minél testreszabottabb ajánlattal rukkoljunk elő.

Irodáknak

Unod a sablonos szendvicseket, pogácsákat? Szeretnéd, ha a kávészünet is olyan flottul menne, mint a nap szakmai része? 
Kápráztasd el munkatársaid és üzletfeleid, rendelj tőlünk aprósüteményt, szendvicseket: jó módja annak, hogy megmutasd, mennyire ragaszkodsz a minőséghez.

107375271_3184821604911402_3322459297991026930_n_edited.jpg
michael-wave-gVkAiPchYhY-unsplash.jpg

Fogadás

A BBQ bulitól luxusbolt megnyitóján át a tízfogásos csúcsgasztronómiai élményig mindenre fel vagyunk készülve.  Ha van egy elképzelésed arról,  milyen a tökéletes este, amivel meglepnéd a családodat vagy a barátaidat, mi megvalósítjuk.

Esküvő

Ha a komfortzónád nem az újházy tyúkhúslevesnél kezdődik és a töltött káposztánál végződik, szívesen megálmodunk egy izgalmasabb koncepciót, hogy méltón ünnepelhesd a szerelmet.

ben-rosett-nYugmV-SY6s-unsplash.jpg
hannah-tasker-ZBkH8G4_yyE-unsplash.jpg

Zsúr

Hiszünk abban, hogy a gyerekeinknek értékként adhatjuk át azt, amit az evésről, az ételekről, az ízekről és az alapanyagokról tudunk.  Nem gondoljuk, hogy nyers zöldséggel kellene traktálni őket, de szerintünk a sajtos tejfölös tésztánál összetettebb és érdekesebb fogásokra is nyitottak, ha megfelelően tálaljuk. Ha szívesebben látnád a zsúr büféasztalán az adalékmentes pékáruinkat, szendvicseinket vagy  salátáinkat, mint pattogatott kukoricát és chipszet, szívesen összeállítunk egy korosztálynak megfelelő ajánlatot.

Közös főzés

Jó program és kreatív ajándék egy Michelin csillagos séf/pék “bérlése”. 
Olivér türelmesen magyaráz és oktat, ha van rá igény., de diszkréten a háttérbe vonul, ha te aratnád le a babérokat. 
Legyen szó különleges családi ünnepről vagy luxus vacsoráról, egész biztosan emlékezetes lesz.

edgar-castrejon-bG5rhvRH0JM-unsplash.jpg